TUE KURSSIN TOIMINTAA

Ryhdy kurssin mesenaatiksi ja liity Nuorisokurssin tuki ry:n jäseneksi. Jo pienellä osallistumisella autat merkittävästi kurssin toiminnan kehittämistä ja säilyttämistä tasokkaana nuorten soittajien kouluttajana. Voit osallistua helposti valitsemalla jonkin valmiista jäsenpaketeistamme. Otamme vastaan myös lahjoituksia sekä rahana että nuottimateriaalin, harrastusvälineiden ja soittimien muodossa.

Nuorisokurssin tuki ry

Kurssin tukiyhdistys perustettiin vuoden 2015 alussa. Toiminnan tarkoitus on tuottaa kurssilaisille erilaisia tukipalveluja kuten ohjattua vapaa-ajan toimintaa ja kuljetuksia soittajille ja soittimille. Tukiyhdistys voi myös myöntää stipendejä ansioituneille kurssiaktiiveille.

Jäsenenä saat kahdesti vuodessa uutiskirjeen kurssin kuulumisista ja ajankohtaisista asioista. Osaan jäsenpaketeista sisältyy myös kahvitus kurssikonserttien yhteydessä sekä muita jäsenetuja kuten alennuksia yhteistyötahojen konserteista. Ajoittain jäsenten kesken arvotaan myös vapaalippuja yhteistyöorkestereiden konsertteihin. Jaettu ilo on moninkertainen ilo - mitä enemmän annat, sitä enemmän saat!

Liity jäseneksi

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme sinulle mieluusti lisää jäsenpaketeistamme!

Lahjoitukset

Otamme vastaan vapaaehtoisia lahjoituksia tilille
FI77 5780 3820 1099 72
viite 201 50150
Saaja: Nuorison orkesterikurssin tuki ry

 Tykkää meistä Facebookissa